Atticsalt.nl stopt

het zat er eigenlijk al een paar maanden aan te komen. Maar gisteren, tijdens een wandeling hakte ik de knoop door. De atticsalt webshop past me niet meer. Tot 30 juni blijft de shop online, met 50% korting op alles. Daarna is het tijd voor nieuwe dingen. Wat? Dat weet ik nog niet precies.

Mijn liefde voor vintage wil ik niets liever dan delen. Ik wil mensen helpen met het vinden van mooie unieke vintage items omdat dat zoveel mooier en bijzonderder is. En het is een fijne reactie op die fast-fashion-industrie. Slowfashion. Daar hou ik van. 

Ik startte AtticSalt in 2017. Ik wilde iets naast mijn baan in het onderwijs doen. Iets waar ik mijn eigen creativiteit en mijn liefde voor kringlopen in kwijt kon. Een webwinkel vol unieke, door mijzelf gevonden, echte vintage pareltjes. Fris gewassen, mooi gefotografeerd, helemaal ingemeten en af en toe met fijne stylingtips. Heerlijk.

Ik wilde bewust geen winkel. Dat zou namelijk teveel betekenen dat ik echt moest verkopen om de huur op te kunnen brengen. Ik wilde het vrijblijvend houden. Misschien af en toe eens op een mooie markt staan met mijn spullen. Al vond ik dat nog heel erg spannend. 

Het corona-jaar heeft alles veranderd. Veel tijd om te reflecteren. Veel veranderingen in het onderwijs maakte dat ik mijn energie beter moest gaan verdelen. AtticSalt moest steeds vaker even op een laag pitje en inkopen moesten gepland. Alles deed ik er een beetje tussendoor. De wandeling van gisteren heeft alles een beetje op een rijtje gezet. Wat geeft me energie i.p.v. dat het me energie kost? Een jaar vol volledig nieuw onderwijs heeft me veel energie gekost, maar contact met studenten geeft me energie. Kringlopen? Geeft me nog steeds veel energie, maar verkopen, en alles wat daarbij komt kijken, niet meer zo. Helder. Ik ga voor energie-gevers, minder voor energie-slurpers. 

Per 30 juni stap ik dus over naar kringlopen uit liefde en verkopen als ik daar zin in heb. Ik zie jullie allemaal vast weer eens bij de bovenste plank, op vinted of op marktplaats. 

liefs, Aisla

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published